Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід в черговий раз здобула перемогу. Відтак, спортсменка завоювала "золото" в сезоні-2019 турніру серії Великого шолома в Абу-Дабі. Про це пише "Обозреватель".

Як відзначається, змагання в Об'єднаних Арабських Еміратах є передостанніми з серії у нинішньому році. Так, 19-річна дзюдоїстка впевнено пройшла всю турнірну дистанцію. Спочатку вона перемогла Варгас Лей із Чилі. Потім у чвертьфіналі здолала німецьку спортсменку Катарину Менц, а пізніше перемогла і Сабінц Гілязовц із Росії та виборола квиток до фіналу.

Вже у вирішальній сутичці Дар'ї протистояла словенці Маруша Штангар, яка протрималася близько хвилини, адже Білодід красиво кинула суперницю та отримала "золото" турніру.

Нагадаємл, перша ракетка України Еліна Світоліна залишила топ-5 рейтингу найкращих тенісисток світу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Як раніше писав Знай.ua, жіноча збірна України з фехтування на шаблях завоювала бронзові медалі на 7-х Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців.
Українські шаблістки Аліна Комащук, Олена Вороніна та Юлія Бакастова у впертій боротьбі завоювали бронзові нагороди. Українки обіграли предсиавительниц Польщі з рахунком 45:41