Київське "Динамо" в матчі третього туру групового етапу Ліги Європи зіграло внічию з данським "Копенгагеном". Поєдинок, який відбувся на НСК "Олімпійський", завершився з рахунком 1:1.

Початок матчу вийшов шокуючим для підопічних Олексія Михайличенка. Вже на 2-й хвилині нападник данського клубу Піерос Сотіріу після кількох кидків головою розстріляв ворота "Динамо" з ближньої дистанції.

У середині тайму "Копенгагену" вдалися дві найгостріші атаки, де лише майстерність Бущана врятувала команду від вірного голу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На 53-й хвилині захисник київського "Динамо" Артем Шабанов зрівняв рахунок після подачі Віктора Циганкова зі штрафного.

Забитий гол окрилив українських футболістів і вони за лічені хвилини організували кілька гострих випадів, але добитися успіху не змогли.

Після цієї нічиєї "Динамо" і "Копенгаген" мають в активі по п'ять очок і посідають друге і перше місця відповідно в групі B.

На третьому рядку після "Динамо" розташувався шведський "Мальме" з чотирма очками, а швейцарський "Лугано" замикає турнірну таблицю з одним балом.

У наступному турі Ліги Європи "Динамо" зіграє проти "Копенгагена" на виїзді. Матч відбудеться 7 листопада.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитами цього матчу було "Динамо". Так, William Hill приймав ставки на перемогу "Динамо" з коефіцієнтом 1,85, а на перемогу "Копенгагена" - 4,50. Нічия оцінювалась в 3,40.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Шевченко поділився емоціями після матчу Україна - Португалія.

Також Знай.ua писав, лідер "Копенгагена" зізнався, чого побоювався перед матчем з "Динамо"