Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) став "франчайзинговим" чемпіоном WBC.

На конгресі WBC, який пройшов в Мексиці, було розглянуто та схвалене прохання промоутерської компанії Top Rank з надання українцю спеціального статусу чемпіона.

Ломаченко прокоментував свій новий статус, зазначивши, що це неймовірна подія для нього.

"Це надзвичайна подія для мене. Як я вже заявляв, коли я був зовсім маленьким, то мріяв про світове чемпіонство і про зелений пояс WBC. Тепер у мене їх два.

Я все життя говорив про боксі як про спорт, про бажання битися з найкращими бійцями. Але ми всі розуміємо, що з промоутерами і телеканалами це не так просто. Однак після того, як я отримав франчайзингове чемпіонство, вірю, що ми зможемо організувати безліч цікавих поєдинків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мені здається, ми робимо все правильно і йдемо в потрібному напрямку", - передає слова Ломаченка Fight TV Hub.

Нагадаємо, Василь Ломаченко та екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) отримали спеціальні нагороди WBC.

Як раніше писав Знай.ua, Ломаченко повідомив, коли проведе наступний бій.

За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.

Нагадаємо, 31 серпня в Лондоні Василь Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО).

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла, Getty Images
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла, Getty Images

Як повідомляв портал Знай.ua, американка Кларесса Шилдс має намір побити рекорд Ломаченка.