Ірина Морозюк, дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", вразила футбольну спільноту заявою. На своїй сторінці в Іnstagram вона написала допис, що очолила львівський футбольний клуб fclion. Футбольний клуб позиціонує своїх гравців з характером лева!

"Мої левенята 🦁❤️ Маю честь бути президентом футбольного клубу @fclion_lviv. В нас великі цілі , все попереду ! 💪🏼⚽️", - написала красива білявка у соцмережі, додавши світлину із командою, яку очолила.

Фолловери відразу активізувались у коментарях і вітають Ірину із важливим кроком у житті.

"Я так понял по кипе уже к тебе обращаться", "В команду гравці не потрібні??😅😏", "Круто! ⚽ Больше нет подруг желающих быть президентами аматорських команд? 😁", "Удачи. Когда матч и будут ли его транслировать?", - коментують фолловери.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Морозюк зробила з м'ячем неймовірне заради відомого футболіста: "Мій улюблений, другий після чоловіка".

Як раніше повідомляв Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).

Як повідомляв портал Знай.ua, в FIFA вибрали найкращий гол року.