Ексчемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) заявив, що дебютує в змішаних єдиноборствах цього року.

Крім того, за словами Ф'юрі, його тренуватиме ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4).

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

"Ви зможете побачити мій дебют в ММА цього року. Ми спілкувалися з Конором Макгрегором, і він виявив бажання мене тренувати. Мене це влаштовує.

Конор просто сказав: "Коли будеш готовий, приступимо. Приїжджай в Дублін і почнемо тренування". Не можу дочекатися. Я прийму його пропозицію", - розповів Ф'юрі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав Знай.ua, 31 жовтня Ф'юрі дебютує в рестлінгу проти Брауна Строумена на шоу WWE Crown Jewel.

Поєдинок пройде в Саудівській Аравії.
Як повідомляє TalkSPORT, за цей бій Тайсон Ф'юрі отримає 15 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.

Тайсон Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі

Нагадаємо, останній бій на сьогоднішній день Тайсон Ф'юрі провів проти Отто Валліна (20-1, 13 КО), який виграв за очками.

Як раніше писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.