Нападник "Брешії" Маріо Балотеллі в пориві гніву розбив камеру журналіста під час матчу дев'ятого туру Серії А проти "Дженоа", який завершився поразкою його команди (3:1).

Італійський футболіст не стримав емоцій після того, як тренер замінив його на 72 хвилині. Розлючений Балотеллі пнув камеру фотокореспондента.

Постраждалий фотограф Массімо Ловаті заявив, що оцінить збитки і буде вимагати компенсації.

"Балотеллі замінили, і він штовхнув мою камеру, ніби це футбольний м'яч. Він запустив нею в рекламний щит. Про це мені повідомив один з боллбоїв. Камера і підсилювач пошкоджені. Корпус у тріщинах, а фотоапарат не працює. Це інструменти, з якими потрібно бути делікатним, їх не можна бити. Звісно, я злий. Потрібно проявляти повагу до людей і їх робочих інструментів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Я вже попередив керівників Брешії, що буду оцінювати збиток. Неприпустимо, щоб таке відбувалося", - написав він в instagram.

Як писав Знай.ua, півзахисник "Челсі" та збірної Англії Росс Барклі потрапив у скандал через пачку чіпсів.

Росс Барклі, Getty Images
Росс Барклі, Getty Images

За інформацією видання, інцидент стався в Ліверпулі. 25-річний футболіст розсипав чіпси на задньому сидінні таксі, що призвело до скандалу з таксистом.
Барклі не тільки відмовився прибрати за собою, але відмовився платити, так як у нього не виявилося готівки. Водій був змушений викликав поліцію.
Правоохоронці провели бесіду з футболістом і проводили його до найближчого банкомату, після чого інцидент був вичерпаний.
Очевидці ж стверджують, що футболіст виглядав п'яним.