Американський гольфіст Тайгер Вудс, 15-кратний переможець турнірів "Великого шолома", виграв 82-й за рахунком титул на турнірі PGA Tour в Японії.
Таким чином, 43-річний спортсмен зрівнявся з легендарним Семом Синдом за кількістю трофеїв у Турі. Цей рекорд тримався понад півстоліття.
Сінд виступав з 1934 по 1987 рік, і виграв 82 турніри PGA Tour, на його рахунку також сім перемог на "Мейджорах". Свій 82-й турнір PGA Tour він виграв у 1965 році.

Як писав Знай.ua, зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів, пише статистичний портал Opta.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мессі відібрав головний "титул" у Роналду.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще