Екс-тренер "Тоттенхема" Харрі Реднапп потрапив у лікарню після матчу своєї команди, пише The Sun.
Реднапп працював експертом на матчі АПЛ "Тоттенхем" - "Брайтон" на телеканалі BT Sport. Після ефіру він не зміг вийняти навушник, який зламався і застряг у вусі. Колеги намагалися допомогти Реднаппу, але лише погіршили становище. Харрі був змушений відправитися до лікарні.
"Мені довелося їхати в місцеву лікарню щоб витягнути уламок, так як чим більше хлопці намагалися допомогти, тим глибше заштовхували його всередину. У будь-якому випадку, зараз у моєму вусі порожньо", - прокоментував подію Реднапп.
Повідомляється, що інцидент стався 5 жовтня.

Як писав Знай.ua, нападник "Брешії" Маріо Балотеллі в пориві гніву розбив камеру журналіста під час матчу дев'ятого туру Серії А проти "Дженоа", який завершився поразкою його команди (3:1).

Маріо Балотеллі, Getty Images
Маріо Балотеллі, Getty Images

Італійський футболіст не стримав емоцій після того, як тренер замінив його на 72 хвилині. Розлючений Балотеллі пнув камеру фотокореспондента.

Постраждалий фотограф Массімо Ловаті заявив, що оцінить збитки і буде вимагати компенсації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Балотеллі замінили, і він штовхнув мою камеру, ніби це футбольний м'яч. Він запустив нею в рекламний щит. Про це мені повідомив один з боллбоїв. Камера і підсилювач пошкоджені. Корпус у тріщинах, а фотоапарат не працює. Це інструменти, з якими потрібно бути делікатним, їх не можна бити. Звісно, я злий. Потрібно проявляти повагу до людей і їх робочих інструментів.

Я вже попередив керівників Брешії, що буду оцінювати збиток. Неприпустимо, щоб таке відбувалося", - написав він в instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак.