Скандальний екс-гравець столичного "Динамо" і збірної України, 34-річний Олександр Алієв розкритикував нинішню команду "Динамо".
За словами Алієва, команда не зможе проявити себе в Лізі чемпіонів.
"Навіть якщо б команда пройшла туди на якомусь фарті, що їй там робити? Щоб їй "мішок завантажували"? Щоб після кожної зустрічі "Олімпійський" освистував її, і вболівальники взагалі перестали ходити? Ми можемо привести приклад мадридського "Реала".
Після виходу Роналду, він посипався. Був лідер. У нас немає лідера, немає такого футболіста! "Динамо" не стоїть поряд навіть з "Шахтарем" зараз.
У Хацкевича в "Динамо" все чудово вийшло. Так, він не став чемпіоном, не зіграв у Лізі чемпіонів. А чому Суркіс не купив тих футболістів, яких хотів купити Хацкевич? Рівнем вище, щоб вони змогли вивести "Динамо" на цей турнір. Фінансові реалії? Ну ось і запитайте у Суркіса про це. Хацкевич дав дорогу молодим футболістам у футбол. Дуже багатьом!", - заявив Алієв в інтерв'ю Sport Arena TV.

Як повідомляв Знай.ua, у Олександра Алієва стався конфлікт з поліцією в Києві. Поліцейські зупинили автомобіль, в якому їхав Алієв з друзями.

Алієв розмовляв з патрульними на підвищених тонах і погрожував їм, використовуючи нецензурну лексику.

"Прибери, я сказав! Зараз покажу, що буде", - говорив Алієв.

Відео з'явилися в акаунті товариша Алієва Гранта Погосяна в Instagram.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще