Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) дебютував у рестлінгу на шоу WWE Crown Jewel.
Тайсон Ф'юрі переміг американця Брауна Строумена.
Тайсон Ф'юрі переміг Брауна Строумена
Тайсон Ф'юрі переміг Брауна Строумена

Ф'юрі та Строумэн кілька разів красиво зіткнулися один з одним, застосовували силові прийоми, після чого Ф'юрі скинув суперника з рингу сильним ударом в голову.
Строумэн не зміг за 10 секунд піднятися назад в ринг і суддя зарахував перемогу Тайсона нокаутом.
Дивіться відео бою Тайсон Ф'юрі - Браун Строумен:

Бій відбувся 31 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). За цей бій Ф'юрі заробив 11,7 млн. фунтів стерлінгів ($15 млн).

"Може бути, що я залишуся в WWE. Це залежить від того, наскільки мені сподобається там виступати. Потім вже можна буде вирішувати. Зараз WWE дає мені можливість підтримувати форму і продовжувати свої тренування.

Ніяких побоювань щодо поєдинку в Саудівській Аравії немає. WWE вже доводилося проходити через це і для них це не є чимось новим. Я просто боєць, який робить свою роботу", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Нагадаємо, останній бій на сьогоднішній день Тайсон Ф'юрі провів проти Отто Валліна (20-1, 13 КО), який виграв за очками.

За словами Ф'юрі, його тренуватиме ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4).

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

"Ви зможете побачити мій дебют в ММА цього року. Ми спілкувалися з Конором Макгрегором, і він виявив бажання мене тренувати. Мене це влаштовує.

Конор просто сказав: "Коли будеш готовий, приступимо. Приїжджай в Дублін і почнемо тренування". Не можу дочекатися. Я прийму його пропозицію", - розповів Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.