Інформацію про те, що гравці іспанської "Барселони" погодилися на зниження заробітної плати заради того, щоб клуб міг придбати нападника " ПСЖ " Неймара, прокоментував головний тренер каталонців Ернесто Вальверде.

Також інформацію про відмову від зарплати озвучив захисник "синьо-гранатових" Жерар Піке. За його словами, футболісти були готові один рік грати безкоштовно.

Ернесто Вальверде

"Не знав, що гравці готові знизити зарплату, щоб Неймар міг повернутися. Мені ніхто нічого подібного не пропонував", – наводить слова головного тренера видання Mundo Deportivo.

Варто нагадати нашим читачам той факт, що Неймар покинув Барселону влітку 2017 року і перейшов до ПСЖ за 222 мільйона євро. Контракт гравця з парижанами розраховано до літа 2022 року. Минулого літа Неймар відкрито заявляв про бажання залишити ПСЖ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, ексгравець збірної України забив неймовірний гол у Росії: відео.

Як повідомляв Знай.иа Степаненко встановив антирекорд у матчі Динамо - Шахтар: відео.

Знай.иа писав, Роналду перетворився на клоуна на Хеловін: як виглядає футбольна версія фільму "Воно", епічне відео.