Небитий американський боксер Хаві Мартінес (15-0, 11 КО) урвав ефектну перемогу над філіппінцем Джессі Росалесом (22-4-1, 10 КО).

Так, даний поєдинок на вечорі боксу в Лас-Вегасі (Сполучені Штати Америки) завершився вже у 1-му раунді. На 21-й секунді бою американцеві вдалася просто вбивча комбінація "лівий-правий" в голову, яка й відправила суперника у важкий нокаут. Відео можна подивитися нижче.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) дебютував в реслінгу на шоу WWE Crown Jewel яскравою перемогою над американцем Брауном Строуменом.

Як повідомляв портал Знай.ua, володар титулів WBC і WBA Super в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) і чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBO росіянин Сергій Ковальов (34-3-1, 26 КО) проведуть бій 2 листопада в Лас-Вегасі (США).

Також портал Знай.ua писав, що українська колишній чемпіон світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктор Постол (31-2, 12 KO) проведе бій проти американського чемпіона світу WBC, WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО).