Болгарський боксер Борис Станчев помер під час поєдинку з албанським спортсменом Ардітом Мурджой на турнірі в Шкодері, Албанія. Відомо, що загиблий виступав під чужим ім'ям. У мережі з'явилося відео смертельного удару противника.

Після декількох маневрів опонента Станчев впав на канвас і не зміг піднятися. Медики підбігли на допомогу боксерові, але не встигли його врятувати. За офіційною версією, у спортсмена зупинилося серце.

Пізніше з'ясувалося, що Станчев брав участь у поєдинках, використовуючи документи Ісуса Величкова, з 2018 року. Насправді Величков є родичем Станчева і найвірогідніше, він знав про цю аферу. Крім того, про це знав і тренер болгарського боксера.

Виступаючи під ім'ям двоюрідного брата, Станчев провів п'ять боїв і програв у кожному з них. Він також використовував документи Ісуса Величкова при реєстрації в готелях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що російський боксер Олексій Заболотських трагічно загинув у Таїланді.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина загиблого боксера Дадашева назвала винного в смерті чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що у фатальний день Дадашева на рингу загинув ще один боксер.