Ексфорвард київського "Динамо", а нині гравець "Динамо Брест" Артем Мілевський опублікував в Instagram фотографії з одного з матчів чемпіонату, де він говорить з суддею.

"Хлопчик, а навіщо ти тут нам потрібен? Всіх люблю, скоро турище", - підписав фотографію Мілевський.

Нагадаємо, у минулому матчі чемпіонату Білорусі за участю "Динамо Брест" сталося небувале.

Арбітр нібито не помітив гру рукою з боку захисника суперника "Динамо", що розлютило Мілевського і його партнерів по команді. Один з футболістів взяв у фотографів телефон з відеозаписом епізоду, і наполягав на тому, щоб рефері подивився повтор.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав Знай.ua, Мілевский розповів, чому хоче повернутися у збірну України.

В соцмережах Мілевський натякнув головному тренеру української збірної Андрію Шевченку, що не проти повернутися у команду.

"Слухайте, я з приводу цього фото можу сказати, що нічого серйозного не мав на увазі. Просто дуже люблю пацанів і той дуже добротний футбол, який вони показують.

Я б просто приїхав, щоб усіх обійняти. І не більше того. Вийшов би на хвилин 20, обігрався в стінку з Зінченком, Ярмоленком і Коноплянкою, вивів би Яремчука один на один. І все. Дуже хочеться побачитися з ними.

В "Динамо" (Брест) є адміністратор Борис (Кузьмін - ред.), який працює і в збірній України. Я завжди його питаю, як там пацани і колектив. Тому ми його дуже поважаємо.

Що стосується Instagram, то я просто люблю пожартувати і підколоти. Всім передаю привіт", - розповів Мілевський в інтерв'ю для програми "Профутбол".

Як повідомляв портал Знай.ua, Олексій Михайличенко призначений на пост головного тренера київського "Динамо".