6 листопада захисник російського "Зеніту" Ярослав Ракицький підтвердив завершення кар'єри в збірній України. Ексгравець "Шахтаря" зазначив, що за цілий рік жодного разу не отримав виклик у збірну. Про це йдеться в публікації футболіста у соцмережі Instagram.

"Десять років тому я дебютував за головну команду, а сьогодні кажу "до побачення". Я йду зі збірної України. Я чекав на виклик у команду протягом усього 2019 року", - зазначив Ракицький.

Своє рішення зоряний форвард пояснив тим, що "великий футбол став великою політикою".

"Саме страхом керуються люди, які розсилають запрошення в національну команду. Не навичками футбольної майстерності ви апелюєте. Футбол поза політикою?", - написав він.

Також Ракицький додав, що для нього було честю перемагати і доводити силу українців, "представляти кольори свого прапора на міжнародній арені".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, ексгравець збірної України забив неймовірний гол у Росії: відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексгравець Динамо зворушливо привітав Блохіна з днем народження.

Також портал Знай.uа писав, що Ярмоленко отримав найгіршу оцінку за програний матч.