Відомий американський боєць Грег Харді, який виступає в Абсолютний бійцівському чемпіонаті (UFC), зробив гучну заяву. Так, він розповів, що під час турніру в Москві, хотів би зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним.

За його словами, він дуже великий його фанат, і був би ради, якщо Путін прийшов на турнір.

Володимир Путін, фото - Glavred
Володимир Путін, фото - Glavred

"Я сподівався, що зможу зустріти в Росії президента Володимира Путіна. Я його великий фанат. Тримаю пальці схрещеними на удачу. Сподіваюся, що він там буде. Буде суперхайпово! Для мене прихід Путіна буде дуже важливий. Це як обдарування королівського титулу. А ви знаєте, що я принц війни! Тому для мене важливі королівські особи", - заявиви Харді.

Відзначимо, що на турнірі в Москві, який відбудеться 9 листопада, боєць проведе поєдинок з росіянином Олександром Волковим.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор приїхав у Київ на запрошення Parimatch

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер колишнього чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора Оді Аттар заявив, що боєць не винен у сексуальних домаганнях.

Також портал Знай.ua писав, що колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі дебютував у рестлінгу на шоу WWE Crown Jewel