Як відомо, знаменита Ірина, колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", досить активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями, зазвичай, дуже відвертими.

Так, цього разу скандальна екс-дружина футболіста опублікувала новий знімок, на якому вона в одній лише спідній білизні стоїть перед дзеркалом, та тримає в роті зубну щітку.

Морозюк, скріншот публікації
Морозюк, скріншот публікації

"Дівчата, ви прокинулися вранці, проспали і спізнюєтеся… Чому ви віддасте перевагу: поїсти, але піти не нафарбованою, або нафарбуватися і залишитися без сніданку?", - так підписала знаменитість відвертий знімок.

Зауважимо, що прихильникам така фотографія сподобалася, і ті активно в коментарях пишуть, що навіть не нафарбована, Морозюк прекрасна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

На своїй сторінці в Іnstagram Морозюк написала допис, що очолила львівський футбольний клуб fclion.

Нагадаємо, Ірина Морозюк зробила з м'ячем неймовірне заради відомого футболіста: "Мій улюблений, другий після чоловіка".

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.