Бразильський боєць UFC Чарльз Олівейра кинув виклик чемпіону UFC у легкій вазі росіянину Хабібу Нурмагмедову (28-0).
За словами бійця, він хоче побитися з суперником з топ-10.
"Пора почати більше говорити. Я прийшов з фавел і не задираю носа. Але пора одягнутися, почати говорити і вимовляти деякі імена.
Я назвав Конора Макгрегора і Підлоги Фелдера. Я хочу битися з суперниками з топ-10. Всі говорять про Хабіба Нурмагомедова. Я краще його в стійці. А якщо бій перейде в партер, то він мене цим не налякає", - заявив Олівейра.
Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
За словами Нурмагомедова, цей бій може стати останнім у кар'єрі.
"Це ми вже надто далеко заглядаємо. Чесно кажучи, не люблю настільки далекосяжні плани будувати. Завжди реально дивлюся на речі.
До бою з Тоні Фергюсоном теж потрібно дожити. До нього практично півроку, п'ять місяців. Так що подивимося. Думаю, може, після нього нічого і не буде вже", - заявив Нурмагомедов.

Як раніше писав Знай.ua, тренер Нурмагомедова назвав умову реваншу з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images

За його словами, це можливо, якщо інші бійці відмовляться їхати до Росії.

"Теоретично бій може відбутися. Якщо два бійці, які мають право битися з Хабібом, відмовляться приїжджати в Росію. Це один з варіантів.

Різкі висловлювання Макгрегора? Залишилося шоу, ігри, заяви, клоунада. Але він же ні в кого не виграв 3,5 роки. Все говорить і говорить. Але людям потрібні бої. Раніше у нього виходило, а тепер його знищують", - сказав Нурмагомедов-старший.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов достроково переміг Конора Макгрегора в жовтні 2018 року. Після цього Макгрегор неодноразово заявляв про бажання провести реванш.

Як писав Знай.ua, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нурмагомедов може провести наступний бій проти екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях легендарного канадського бійця Жоржа Сен-П'єра (28-2).

Як повідомляв портал Знай.ua, 38-річний канадський боєць Жорж Сен-П'єр оголосив про завершення професійної кар'єри.