Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) розповів про найскладніший бій в кар'єрі.
За словами Ломаченка, це його другий бій у професіоналах проти Орландо Салідо, який вже завершив кар'єру, і не зможе дати йому реванш.
"Мабуть, найскладнішим опонентом був Салідо, якому я програв. Швидше за все, це він. Різниця була в тому, що я боксував з чемпіоном світу, я щойно перейшов у професіонали. Я не до кінця розумів всі тонкощі професійного боксу. Це був гіркий досвід, який в подальшому розкрив мене як професіонала.
Салідо вже зав'язав з боксом, тому реваншу не буде. Не вийшло домовитися. Після того, як я провів з ним поєдинок, пройшов рік або два, і він зав'язав з боксом. Тому ми не встигли домовитися", - розповів Ломаченко в ефірі радіо Кордон.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Василь Ломаченко розповів, коли проведе наступний бій.
За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.
"Коли наступний бій? Я чекаю переможця поєдинку Коммі - Лопес. Мені здається, що в цьому поєдинку переможе саме Річард Коммі.
Чому? Він дуже сильний і має великий розмах рук. І, як ми всі бачили в останній раз, Лопесу важко битися з боксерами з довгими руками", - розповів Ломаченко в інтерв'ю EsNews.
Нагадаємо, Василь Ломаченко та екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) отримали спеціальні нагороди WBC.

Як повідомляв портал Знай.ua, американка Кларесса Шилдс має намір побити рекорд Ломаченка.