Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО) заявив, що не повернеться у професійний бокс.
Своє рішення Мейвезер пояснив тим, що турбується про своє здоров'я.
"Мені кажуть повернутися в бокс, але здоров'я перш за все. Бокс - дуже і дуже нещадний вид спорту. За останні роки кілька боксерів загинули на рингу. Потрібно знати, коли вішати рукавички на цвях.
У мене була велика кар'єра, але я до сих пір подорожую і проводжу виставкові бої. Можу заробляти на цьому 10-30 мільйонів доларів за поєдинок. Думаю, так я можу заробити більше, ніж переважна частина нинішніх боксерів", - передає слова Мейвезера BoxingScene.
Нагадаємо, 31 грудня 2018 року Мейвезер провів виставковий боксерський поєдинок проти японського бійця MMA Теншина Насукави, нокаутувавши його в першому раунді. За той бій Мейвезер отримав 9 млн доларів.
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера

Як раніше повідомляв Знай.ua, Флойд Мейвезер в черговий раз прокоментував можливий реванш з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

За словами Мейвезера, йому більше не потрібні бої.

Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор

"Що? Ех, хлопчик-хлопчик. Всі ці дітлахи - циркові клоуни. Вони не можуть обійтися без грошей Мані-Мея.

Вони будуть продовжувати йти моїм шляхом. Але я сміюся, я живу, і я продовжую ходити в банк. Бої? Та навіщо мені бої? Я і так є у Forbes", - заявив Мейвезер.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки.