Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО) і кубинський суперважковаговик Луїс Ортіс (31-1, 26 KO) 23 листопада проведуть реванш.
Бій відбудеться в Лас-Вегасі.
Луїс Ортіс і Деонтей Уайлдер проведуть реванш 23 листопада, boxingscene
Луїс Ортіс і Деонтей Уайлдер проведуть реванш 23 листопада, boxingscene
Ортіс поділився очікуваннями від майбутнього реваншу.
"Наш реванш не триватиме всі 12 раундів. Або я відправлю його в нокаут, або ж він вирубить мене.
Я б хотів, щоб між раундами не звучав гонг на перерву, таким чином ми могли б з ним просто продовжувати безупинно обмінюватися ударами. Це буде справжня війна", - заявив Ортіс.

Як писав Знай.ua, Ортіс згадав їх перший бій, який відбувся у березні 2018 року, і заявив, що програв тоді тому, що втомився.

"Я не люблю програвати, особливо в такому стилі. І щоб все прояснити, - я не був нокаутований. Я був страшенно втомлений. Ось що це було, я відчував сильну втому більше, ніж що-небудь інше. Я волів би впасти в нокаут.
Луїс Ортіс та Деонтей Уайлдер проведуть реванш 23 листопада, Getty Images
Луїс Ортіс та Деонтей Уайлдер проведуть реванш 23 листопада, Getty Images
Не зрозумійте мої слова неправильно. Уайлдер - жорсткий панчер, і вже встиг це довести. Він є чемпіоном не просто так, незважаючи на те, що говорять інші щодо його стилю і досвіду. По-друге, він добре підготовлений, і я підійду до нашого бою у відмінній формі...
При цьому я не перестаю бути суперважковаговиком, а значить, мене не так-то й просто нокаутувати. Не можна не віддавати належне силі удару Уайлдера. Але по мені не так вже й легко потрапити. Я буду готовий. Так що міцніше тримайтеся за свої сидіння"? - передає слова Ортіса Boxing Scene.

Деонтей Вайлдер, Getty Images
Деонтей Вайлдер, Getty Images

За словами Уайлдера, він не отримує належного визнання.
"Що б я не зробив, це не отримує визнання. Але потрібно розуміти, що я - король, я - чемпіон хевівейта. Своїми вчинками я вже заслужив місце в Залі слави. Я - найкращий нокаутер в боксі. Мене просто благословили даром нокаутуючого удару.
Мені вдалося вже багато разів спростувати слова багатьох критиків. Незважаючи на це, у світі ще залишилося багато скептиків. Це додає мені мотивації і волі рухатися тільки вперед", - передає слова Уайлдера Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уайлдер заговорив про завершення кар'єри.