Болельщий шотландмского клубу "Партік Тісл" Колін Вейр виграв в лотерею 183 млн. євро, і купив улюблений клуб.
Як повідомляє прес-служба, 71-річний болельщий має намір передати 55% прав фан-клубу "Партік Тісл". Це відбудеться не пізніше березня 2020 року.
Колін Вейр
Колін Вейр
"Я вдячний акціонерним товариствам за роботу, щоб прокласти шлях для захоплюючої перспективи для фанатів "Партік Тісл". Буду слідкувати за тим, щоб довіру, яку мені надали, не втратили", - заявив Колін Вейр.
Зазначимо, що після 13 турів "Партік Тісл" з 11-ма очками займає останнє місце в турнірній таблиці Чемпіоншіпа.

Як писав Знай.ua, 24-річний футбольний фанат - американець Карсон Кінг за допомогою пива зібрав понад 1 млн доларів, які передав дитячій клініці.

Все почалося з того, що Карсон вирішив пожартувати і зібрати грошей собі на пиво. Він намалював плакат "Необхідно поповнити запаси Busch Light" (вказавши свої реквізити), і засвітився в ефірі спортивного телеканалу ESPN під час трансляції футбольного матчу 14 вересня.

Карсон Кінг
Карсон Кінг

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У той же день на його рахунок надійшло $400. У Фейсбуці хлопець чесно зізнався, що візьме собі $15 на ящик пива, а решту передасть дітям.

В результаті Карсон передав дитячій клініці в Пенсільванії 1 мільйон доларів.

Крім того, коли про цю історію дізналися виробники пива Bush, то повідомили, що випустять серію банок із зображенням Карсона. До того ж пришлють йому вантажівку з річним запасом напою.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо найпопулярніших українських футболістів в Instagram.