Як відомо, знаменита колишня дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, дуже відвертими, повідомляє Politeka.

Так, цього разу скандальна екс-дружина футболіста опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хизуючись власними сідницями.

Ірина Морозюк
Ірина Морозюк

"Дуже шкода, що через особисті обставини не вийшло полетіти в фітнес тур, але мій персик буде соковитим, бо скоро в зимову відпустку - буду підкорювати пляжі Дубай ", - так підписала знаменитість відвертий знімок.

Зауважимо, що прихильникам така фотографія сподобалася, і ті активно в коментарях пишуть, що знаменитість виглядає неймовірною.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот допису
Скріншот допису

Як раніше писав Знай.ua, Ірина Морозюк стала президентом футбольного клубу.

Нагадаємо, Ірина Морозюк зробила з м'ячем неймовірне заради відомого футболіста: "Мій улюблений, другий після чоловіка".

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк засвітила те, за що соромно навіть Instagram.