Півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон не зіграє в матчі п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті", повідомляє Футбол Україна.
За інформацією джерела, причиною стала травма Тайсона.
Також до Англії не поїхали Марлос (був дискваліфікований на матчі проти "Динамо Загреб") і Дентіньо (рішення тренера).
Матч "Шахтар" - "Манчестер Сіті" відбудеться 26 листопада на стадіоні "Этиіхад" в Манчестері. Початок - о 22:00 за київським часом.
Як раніше писав Знай.uа, Тайсон отримав покарання за поведінку на матчі з "Динамо", який закінчився расистським скандалом.
За інформацією Sport Arena, дисциплінарний комітет УАФ прийняв рішення дискваліфікувати Тайсона на один матч. Ще на два матчі футболист дискваліфікований умовно.

Арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо"
Арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо"

Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що дії Тайсона були спровоковані расистськими образами з боку вболівальників "Динамо". Також зіграло свою роль звернення Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів (FIFPro) з проханням скасувати червону картку.
Нагадаємо, у другому таймі арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо" на адресу гравців "Шахтаря". Тайсон після цього вирушив до фанатської трибуни "біло-синіх" і показав їм середній палець, та відправив м'яч у фан-сектор. Після цього суддя вилучив футболіста.

Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків
Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще