Екс-боєць UFC Ден Харді розповів, чому чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабібу Нурмагомедову (28-0) варто побоюватися американця Тоні Фергюсона (25-3).

За словами Харді, Нурмагомедову варто побоюватися ліктів Фергюсона. Він вважає, що якщо Хабіб на початку поєдинку отримає розсічення, то може програти Фергюсону.

Крім того, Ден Харді зізнався, що хотів би побачити реванш Хабіба Нурмагомедова проти Конора Макгрегора.

Нагадаємо, бій Нурмагомедов - Фергюсон відбудеться 18 квітня в Брукліні. На кону - титул Хабіба.

Фергюсон погодився на цей поєдинок.
"Більше ніяких ігор. Я відкритий для цієї справи. Прийшов час дати фанатам те, що вони хочуть", - написав Тоні в Тwitter.

Як раніше писав Знай.ua, тренер Нурмагомедова назвав умову реваншу з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов, Getty Images

За його словами, це можливо, якщо інші бійці відмовляться їхати до Росії.

"Теоретично бій може відбутися. Якщо два бійці, які мають право битися з Хабібом, відмовляться приїжджати в Росію. Це один з варіантів.

Різкі висловлювання Макгрегора? Залишилося шоу, ігри, заяви, клоунада. Але він же ні в кого не виграв 3,5 роки. Все говорить і говорить. Але людям потрібні бої. Раніше у нього виходило, а тепер його знищують", - сказав Нурмагомедов-старший.

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов достроково переміг Конора Макгрегора в жовтні 2018 року. Після цього Макгрегор неодноразово заявляв про бажання провести реванш.

Як писав Знай.ua, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нурмагомедов може провести наступний бій проти екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях легендарного канадського бійця Жоржа Сен-П'єра (28-2), який оголосив про завершення спортивної кар'єри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов заговорив про завершення кар'єри.