Екс-чемпіон світу у другій напівлегкій вазі Джервонта Девіс (22-0, 21 КО) заявив, що не поважає чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

Про це він заявив, коментуючи можливий бій з Ломаченком.

"Його час підходить до кінця, а мій - ні. Я вірю в те, що наш бій відбудеться, але в потрібний час.

Я поважаю його досягнення, але не поважаю, що його звеличують. Він нічого не досяг у цьому світі. У нього чотирнадцять боїв, а він вже франчайзинговий чемпіон", - заявив Девіс.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Василь Ломаченко розповів, коли проведе наступний бій.
За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.
"Коли наступний бій? Я чекаю переможця поєдинку Коммі - Лопес. Мені здається, що в цьому поєдинку переможе саме Річард Коммі.
Чому? Він дуже сильний і має великий розмах рук. І, як ми всі бачили в останній раз, Лопесу важко битися з боксерами з довгими руками", - розповів Ломаченко в інтерв'ю EsNews.
Нагадаємо, Василь Ломаченко та екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) отримали спеціальні нагороди WBC.

Як повідомляв портал Знай.ua, американка Кларесса Шилдс має намір побити рекорд Ломаченка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще