В рамках підготовки до Євро-2020 збірна України з футболу проведе два товариських матчі, повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється, 27 березня українці зіграють проти збірної Франції, а 31 березня — проти команди Польщі. Попередні домовленості про матчі між тренерськими штабами Андрія Шевченко, Дідьє Дешама та Єжи Бженчека вже досягнуті. Обидва суперники збірної України також гратимуть на Євро-2020.

Україна зіграє на Євро-2020 з Нідерландами, Австрією і наразі "темною конячкою", яка завоює це право в стикових матчах...

Geplaatst door Andrii Pavelko op Zaterdag 30 november 2019

Нагадуємо, що вчора збірна України дізналась двох з трьох своїх суперників на Євро-2020 — ними стали збірні Нідерландів та Австрії. Ще однин суперник українців стане відомий за результатами стикових матчів між збірними Грузії, Білорусі, Північної Македонії та Косово.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, що сестра Мілевського зізналася, чим займається футболіст за межами України: "Він досі..."

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Морозюк опублікувала новий знімок, на якому вона в червоногарячих лосинах позує на камеру, при цьому хвалячись власними сідницями.