Російський волейболіст Олексій Спиридонов, гравець "Уралу" і екс-гравець збірної Росії, влаштував скандал на дитячих змаганнях з тенісу.

Як повідомляють російські ЗМІ, Спиридонов у нетверезому стані прийшов на змагання, голосно нецензурно висловлювався, сварився з іншими батьками і провокував суддю. Через таку поведінку його дочку дискваліфікували у фінальному матчі турніру.

Після цього Спиридонов ледь не влаштував бійку, але зчепившись з одним з чоловіків, впав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав Знай.ua, батьки влаштували жорстку бійку на хокейному матчі дитячих команд.

У Білорусі, а саме в місті Орша, проходив міжнародний турнір з хокею серед дітей 2008 року народження і молодше. Крім місцевої команди в змаганнях брали участь представники Гродно, Гомеля, Ліди (всі Білорусь), Києва (Україна) і Луча, Бєлгорода, Мурманська (всі Росія).

Найгарячішим вийшов поєдинок між Оршею і Неманом. Причому основні події розгорнулися не на майданчику, а на трибунах. Там зчепилися батьки десятирічних дітей - бійка вийшла масовою і лютою. Нещодавно її відео потрапило в мережу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Канаді хокейний матч переріс на криваве побоїще.

Канадські хокейні команди Acadia Axemen і StFX влаштували масову бійку під час університетського матчу.
У бійці брали участь всі гравці, і навіть тренери команд.
У результаті восьмеро гравців команди-господарки, п'ятеро гостей, а також обидва тренери отримали дискваліфікацію до кінця матчу, а загальний штрафний час склав 310 хвилин.

Гра закінчилася перемогою Акадии з рахунком 6:3.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.