Колишній претендент на титул чемпіона світу в другій середній вазі українець Максим Бурсак (35-5-2, 16 КО) 7 грудня проведе бій проти екс-чемпіона світу за версією IBF Давида Лем'є (40-4, 34 КО).

Напередодні боксери зустрілися на прес-конференції, де провели традиційну битву поглядів.

Бій Бурсак - Лем'є відбудеться 7 грудня
Бій Бурсак - Лем'є відбудеться 7 грудня

Бій Бурсак - Лем'є відбудеться 7 грудня
Бій Бурсак - Лем'є відбудеться 7 грудня

Бій відбудеться в Канаді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Максим Бурсак програв бій проти мексиканця Хильберто Раміреса за титул WBO.

Бій пройшов у високому темпі і Рамірес явно домінував у ринзі. Бурсак виглядав гідно і відмінно захищався, але мексиканець працював на дальній дистанції, а на ближню майже не підпускав українця.

Поєдинок тривав усі 12 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу Раміресу з рахунком 120-106.

Бій Бурсак - Рамірес пройшов 22 квітня у Карсоні (Калифония, США). Нагадаємо, що на думку букмекерів, фаворитом поєдинку був Хильберто Рамірес.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Василь Ломаченко розповів, коли проведе наступний бій.
За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.
"Коли наступний бій? Я чекаю переможця поєдинку Коммі - Лопес. Мені здається, що в цьому поєдинку переможе саме Річард Коммі.
Чому? Він дуже сильний і має великий розмах рук. І, як ми всі бачили в останній раз, Лопесу важко битися з боксерами з довгими руками", - розповів Ломаченко в інтерв'ю EsNews.
Нагадаємо, Василь Ломаченко та екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) отримали спеціальні нагороди WBC.

Як повідомляв портал Знай.ua, американка Кларесса Шилдс має намір побити рекорд Ломаченка.