Біатлоністка Юлія Джима може не виступити на першому етапі Кубка світу з біатлону, який проходить Естерсунді (Швеція).

Про це коментарі UA:Біатлон заявив тренер жіночої збірної України з біатлону Володимир Махлай.

За його словами, Юлія отримала травму.

"Не зрозуміло по Юлії Джимі, як там її травма. Будуть поліпшення, буде все нормально - побіжить, однозначно. Якщо буде біль - ні.

На тренуванні вона злегка зіткнулася з представницею якоїсь команди, лоба в лоба. Одна їхала протихід, а друга - на спуск. Отримала травму і після зіткнення має хворобливі відчуття. Думаю, було правильним наше спільне рішення з Урошем Велепцем поки її притримати.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Всі ми зацікавлені у результаті. Тому будемо робити все для того, щоб він був не просто щосекундний, а з урахуванням того, що наше основне завдання - чемпіонат світу", - розповів Махлай.

Як писав Знай.ua, німецька біатлоністка Лаура Дальмайєр, дворазова олімпійська чемпіонка, оголосила про завершення кар'єри.

Лаура Дальмайєр
Лаура Дальмайєр

Про це чемпіонка повідомила на своїй сторінці в Instagram.
"Шановні фанати, друзі та партнери! Прийшов час прощатися! Після неймовірно важкого сезону, повного злетів і падінь, я більше не відчуваю стовідсоткову пристрасть, необхідну для професійного спорту. Тому я вирішила закінчити свою біатлонну кар'єру.
З самого дитинства я повністю присвячувала себе біатлону. Я пережила неймовірні моменти, познайомилася із чудовими людьми, без яких все це було б неможливо. Дуже дякую за всі роки, які я провела в цьому спорті - вони зробили мене тим, хто я є!
Щоб звільнити місце для нових пригод, мені пора закрити біатлонну главу свого життя", - написала Дальмайєр.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська біатлоністка завершила кар'єру через весілля з російським спортсменом.