Віце-чемпіон світу і дворазовий чемпіон Європи з плавання Михайло Романчук визнаний найкращим спортсменом України в листопаді за версією НОК.
Нагадаємо, минулого місяця Романчук завоював золоту та срібну медалі на етапі Кубка світу в Досі, а на дистанції 1500 метрів вільним стилем встановив новий рекорд змагань.
У грудні 2018 року український плавець завоював золото чемпіонату світу, встановивши рекорд у фінальному запливі.
У цьому році Романчук вже ставав найкращим спортсменом України в серпні.

Як раніше писав Знай.uа, Михайло Романчук завоював срібло на етапі International Swimming League в Неаполі (Італія).

Романчук став другим на дистанції 400 метрів вільним стилем з результатом 3:41.38.

Перше місце зайняв американець Зейн Грот (3:41.03), в третім фінішував Поль Зельманн з Німеччини (3:41.80).

Наступний етап International Swimming League пройде з 19 по 20 жовтня в Луїсвіллі.

Нагадаємо, раніше Романчук завоював бронзову медаль третього етапу Ліги чемпіонів FINA з плавання, який проходив в Індіанаполісі, США.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Романчук з результатом 3:49.92 хвилини став третім на дистанції 400 метрів вільним стилем, поступившись чемпіону світу і Європи на короткій воді литовцю Данасу Рапшису та дворазовому бронзовому призеру Олімпійських ігор італійцеві Габріеле Детті.
Ще один українець Андрій Говоров завоював бронзу на коронній дистанції 50 метрів батерфляєм.

Як раніше писав портал Знай.ua, збірна України завоювала одну медаль на чемпіонаті Європи з академічного веслування у Люцерні (Швейцарія).