На днях відома українська біатлоністка Юлія Джима здобула чергову свою медаль на першому в сезоні етапу Кубка світу у шведському Естерсунді. Відтак, дівчина стала срібною призеркою, пише Громадське.

Як відзначається, українська спортсменка стала єдиною, хто на чотирьох вогневих рубежах жодного разу не промахнувся. Щоправда, дівчину все ж змогла обійти на 11,1 секунди біатлоністка із Франції Жюстен Брезаз. Відтак, Джима прийшла до фінішу другою та отримала срібну медаль.

Зауважимо, що у гонці також брали участь ще чотири українки: Дарина Блашко, Віта Семеренко, Анастасія Меркушина, Валентина Семеренко. Однак, жодна із спортсменок не увійшла до першої двадцятки.

Джима, фото - segodnya
Джима, фото - segodnya

Нагадаємо, Удари українських тенісисток - першої ракетки України Еліни Світоліної та Катерини Козлової потрапили до списку найкращих у 2019 році.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав Знай.ua, німецька біатлоністка Лаура Дальмайєр, дворазова олімпійська чемпіонка, оголосила про завершення кар'єри.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська біатлоністка завершила кар'єру через весілля з російським спортсменом.