Напередодні повернення до Італії шведський футболіст Златан Ібрагімовіч пригадав свої відносини з іншим футболістом Марко Матерацці, повідомляє “Footballua.tv”.

За словами Ібрагімовіча, все почалось в 2006 році, коли форвард грав за Ювентус, а захисник — за Інтер. Тоді в матчі цих команд Матерацці грубо зіграв проти Ібрагімовіча, через що тому знадобилась допомога лікарів, а тренер Ювентуса Фабіо Капелло навіть наполягав на заміні.

Златан Ібрагімович, Getty Images
Златан Ібрагімович, Getty Images

В 2010-му році вже Ібрагімовіч грав за Мілан і в першому ж міланському дербі у ворота Інтера був призначений пенальті за фол Матерацці проти Ібрагімовіча. А в другому таймі шведський форвард відповів — та так, що італійця довелось забирати в лікарню.

“Я на це чекав чотири роки”, - додав Ібрагімовіч.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадуємо, що днями з’явилась інформація про те, що Златан Ібрагімовіч, який виступав за американський “ЛА Гелексі”, може повернутись до “Мілану”.

Як писав Знай.ua, Златан Ібрагімович заінтригував шанувальників відеозверненням, де повідомив, що повертається в Іспанію.

Також Знай.ua повідомляв про те, що Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).