Зоряний форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович запустив цікавий челлендж на честь знаменитого фільму "Матриця" - #matrixchallenge.
На своїй сторінці в twitter 37-річний Ібрагімович поділився відео з хештегом #matrixchallenge. Там футболіст показав, як тримає м'яч на грудях, нахилившись назад, і рухає руками, як Нео з "Матриці".
Ібрагімович кинув виклик півзахиснику "Манчестер Юнайтед" Полю Погба, російському бійцеві Хабібу Нурмагомедову та тенісистові Новаку Джоковичу.

Як писав Знай.ua, Ібрагімович забив фантастичний гол на тренуванні.

Ібрагімович забив гол з лицьової лінії поля з дальньої дистанції.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).

Як повідомляє ESPN, Ібрагімович підписав зі своїм клубом новий контракт до кінця 2019 року.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Гелаксі" не розголошує умови контракту, але, за даними джерела, зарплата гравця складе близько 7,5 млн доларів на рік. В такому випадку він перевершує Кака ("Орландо") і Себастьяна Джовінко ("Торонто") з зарплатами в 7,17 і 7,13 млн. на рік, відповідно.

В минулому сезоні 37-річний Златан Ібрагімович провів 27 матчів у MLS і забив 22 м'ячі. Його команда при цьому не зуміла пробитися в плей-офф.

Як повідомляв портал Знай.ua, в FIFA вибрали найкращий гол року.