Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) у 2019 році заробив 6 млн. доларів, повідомляє Champion.com.ua.

Таким чином, Ломаченко став найбільш оплачуваним українським боксером.

90% доходів Ломаченка в цьому році склали гонорари за бої, а решта - рекламні контракти і проекти спортсмена.

Нагадаємо, що у 2019 році Ломаченко провів два поєдинки - проти британця Ентоні Кролли в Лос-Анджелесі (квітень), і проти Люка Кемпбелла (серпень, Лондон).

За оцінкою Champion.com.ua після сплати податків і комісії промоутерам у Ломаченка залишається близько 4 млн. доларів, які він ділить навпіл зі своїм батьком і тренером Анатолієм Миколайовичем Ломаченком.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анатолій та Василь Ломаченко
Анатолій та Василь Ломаченко

Як повідомляв Знай.ua, Василь Ломаченко отримав спеціальну нагороду від Всесвітньої боксерської організації.

За словами Арума, Ломаченко буде проводити бій за абсолютного чемпіона світу точно не в Сполучених Штатах Америки. Швидше за все, поєдинок відбудеться в Європі у квітні 2020 року. Суперник поки невідомий.

Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images

За словами Василя Ломаченка, він чекає на переможця бою Річард Коммі - Теофимо Лопес, який пройде 14 грудня.
"Коли наступний бій? Я чекаю переможця поєдинку Коммі - Лопес. Мені здається, що в цьому поєдинку переможе саме Річард Коммі.
Чому? Він дуже сильний і має великий розмах рук. І, як ми всі бачили в останній раз, Лопесу важко битися з боксерами з довгими руками", - розповів Ломаченко в інтерв'ю EsNews.

Нагадаємо, Василь Ломаченко та екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) отримали спеціальні нагороди WBC.

Як повідомляв портал Знай.ua, американка Кларесса Шилдс має намір побити рекорд Ломаченка.