Канадський хокеїст, нападник "Сан-Хосе Шаркс" Джо Торнтон нокаутував воротаря "Кароліна Харрікейнс" Петра Мразека в матчі регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги (НХЛ).
Інцидент стався у другому періоді. Мразек відмахнувся від Торнтона клюшкою, після чого нападник вдарив суперника кулаком у голову, і той упав. Обидва гравці були оштрафовані: Торнтон отримав чотирихвилинний штраф, а Мразек - двохвилинний.

Мразек відразу ж прийшов до тями і зміг відіграти весь матч, який завершився нічиєю в овертаймі (2:2).

Як писав Знай.ua, батьки влаштували жорстку бійку на хокейному матчі дитячих команд.

У Білорусі, а саме в місті Орша, проходив міжнародний турнір з хокею серед дітей 2008 року народження і молодше. Крім місцевої команди в змаганнях брали участь представники Гродно, Гомеля, Ліди (всі Білорусь), Києва (Україна) і Луча, Бєлгорода, Мурманська (всі Росія).

Найгарячішим вийшов поєдинок між Оршею і Неманом. Причому основні події розгорнулися не на майданчику, а на трибунах. Там зчепилися батьки десятирічних дітей - бійка вийшла масовою і лютою. Нещодавно її відео потрапило в мережу.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Канаді хокейний матч переріс на криваве побоїще.

Канадські хокейні команди Acadia Axemen і StFX влаштували масову бійку під час університетського матчу.
У бійці брали участь всі гравці, і навіть тренери команд.
У результаті восьмеро гравців команди-господарки, п'ятеро гостей, а також обидва тренери отримали дискваліфікацію до кінця матчу, а загальний штрафний час склав 310 хвилин.

Гра закінчилася перемогою Акадии з рахунком 6:3.

Як повідомляв портал Знай.ua, шведські хокеїсти влаштували льодове побоїще.