Російський боксер, колишній чемпіон світу у важкій вазі Олександр Повєткін (35-2-1, 24 КО) розповів, чому може завершити кар'єру.
За словами боксера, поки він не планує йти, оскільки любить боксувати.
"Поки у мене є бажання, я люблю боксувати. Очі горять, це точно і без сумнівів. Але як тільки я відчую, що мені не хочеться або лінь, закінчу.
Поки все нормально, і думки завершувати кар'єру не було. Але це може статися в один момент, бац - і все. Я ще хотів після Олімпіади в 2004 році закінчити, але боксую досі. Хоча скільки років вже минуло.
Чи пов'язано це з тим, що я почав добре заробляти? Заробляти - це теж добре, від цього нікуди не дінешся. Мені подобається боксувати, робити свою роботу. Але коли за це ще й добре платять - подвійно приємно", - передає слова Повєткіна ТАСС.
Нагадаємо, Олександр Повєткін (35-2-1, 24 КО) 7 грудня провів бій проти американця Майкла Хантера (18-1-1, 12 КО). Бій закінчився нічиєю.

Бій Повєткін - Хантер закінчився нічиєю, twitter.com/MatchroomBoxing
Бій Повєткін - Хантер закінчився нічиєю, twitter.com/MatchroomBoxing

Як писав Знай.ua, бій відбувся в андеркарті реваншу Джошуа - Руїс в Саудівській Аравії.

Бій тривав усі 12 раундів і завершився нічиєю. Оцінки суддів: Гленн Фельдман (США) - 114:115, Юрій Копцев (Росія) - 115:113, Стефано Кароза (Італія) - 114:114.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ділліан Уайт кинув виклик Олександру Повєткіну.