Київське Динамо зіграло внічию зі швейцарським Лугано з рахунком 1:1 в рамках останнього туру групового етапу Ліги Європи. На жаль, цього виявилося недостатньо для продовження боротьби в турнірі.

Динамо майже відразу перехопило ініціативу і могло відкривати рахунок на 32-й хвилині, але Бесєдін з кількох метрів не потрапив у порожні ворота після пасу Миколенко.

Кияни все ж відправили м'яч у сітку Лугано до перерви, проте арбітр виявив у Буяльського офсайд і не зарахував взяття воріт. У відповідь Араторе головою замкнув навіс Дальмоєнте і заробив перший гол для Лугано.

У другому таймі Динамо продовжило атакувати ворота супротивника, але гравці Лугано діяли в захисті блискавично. На 94-й хвилині Циганков таки зрівняв рахунок класним ударом у кут воріт, але нічиєї виявилося недостатньо для виходу в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, донецький "Шахтар" у шостому турі Ліги чемпіонів програв італійській "Аталанті" і залишив ЛЧ. Матч завершився з рахунком 0: 3.

Як повідомляв портал Знай.uа, Малиновський оцінив поразку Шахтаря Аталанті: "Після трьох турів вже ніхто не вірив".

Також портал Знай.uа писав, що молодий тренер створив сенсацію у Лізі чемпіонів.