Річард Коммі і Теофимо Лопес 14 грудня проведуть бій за титул IBF у легкій вазі.
Поєдинок пройде в Нью-Йорку (США).

Бій Коммі - Лопес відбудеться 14 грудня, boxingscene.com
Бій Коммі - Лопес відбудеться 14 грудня, boxingscene.com

Напередодні бою боксери зустрілися на фінальній прес-конференції, де провели традиційну битву поглядів:
Переможець цього бою у 2020 році має зустрітися з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василем Ломаченком (14-1, 10 КО) в рамках поєдинку за 4 титулу.
"Лопеса ще по-справжньому не протестували. Він має відповісти на питання, що він буде робити, якщо не зможе мене нокаутувати. Коли я виходжу на бій, то ніколи не думаю про нокаут.
Я розраховую на 12-раундовий бій. Не думаю, що у Лопеса є план "Б". Я впевнений у своїй перемозі, оскільки Лопес не буде знати, що йому робити. Він не зробить нічого, що завдасть мені шкоди", - заявив Коммі.
При цьому, Коммі визнав, що у нього немає такого величезного досвіду в любительському боксі, як у Василя Ломаченка.
Василь Ломаченко
Василь Ломаченко
"Я думаю, він один з найкращих у світі, а я хочу битися проти найкращих в світі. Як чемпіон, я хочу великі бої і великі гроші, розумієте.
У мене немає аматорського минулого. У мене було всього 15 боїв (у Ломаченка - 397) і я декілька програв. Але це бокс. Я не боюся битися з будь-ким. Якщо я знаю, що я б'юся з найкращим, я божеволію. Я шокую світ. Коли у мене буде можливість, з божою допомогою я шокую світ і стану одним з найкращих", - наводить слова Коммі vringe.com.

Нагадаємо, промоутер Боб Арум повідомив, коли Ломаченко проведе бій за звання абсолютного чемпіона.

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав умову бою Ломаченко - Лопес.