Перемогою донецького Шахтаря з рахунком 1:2 завершився центральний матч 18 туру Української Прем’єр-Ліги, в якому чемпіонів України приймала луганська Зоря.

Обидві команди показали рівню боротьбу, мали шанси відкрити рахунок ще в першому таймі, але на перерву пішли за рахунку 0:0. Через 10 хвилин після початку другого тайму гравці Зорі залишили у своєму штрафному майданчику Жуніора Мораеса одного. Той вільно підібрав м’яч після відскоку та точно проби в в дальній від воротаря кут воріт.

Зоря дуже швидко зрівняла — Владислав Кочергін від лінії воріт Шахтаря прострілив в центр штрафного майданчика на Богдана Леднєва, який пробив в лівий від воротаря кут воріт.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гра йшла до закономірної нічиєї, але на 83-й хвилині Тете вийшов сам на сам з воротарем Зорі Заурі Махарадзе та впав, коли той намагався вибити м’яч з-під його ніг. Суддя призначив пенальті, який реалізував Марлос.

Таким чином Шахтар на зимову перерву йде лідером з відривом від другого місця в 16 очок. Щоправда, цей відрив може дещо скоротитись завтра за підсумками матчу між київським Динамо та чернігівською Десною.

Нагадуємо, що нещодавно президент Динамо Ігор Суркіс повідомив про те, що Олексій Михайличенко тренуватиме киян щонайменше до кінця нинішнього сезону.

Як повідомляв портал Знай.uа, київське "Динамо" програло в матчі з "Лугано" і вилетіло з Ліги Європи.

Також портал Знай.uа писав, що стали відомі всі можливі суперники донецького "Шахтаря" у плей-офф Ліги Європи.