Київське "Динамо" у матчі 18 туру Української Прем’єр-Ліги в гостях мінімально переграло чернігівську "Десну".

Єдиний гол столичної команди виявився сумнівним. На 25-й хвилині Віктор Циганков добив м’яч у ворота після удару Беньяміна Вербіча. Проте, за мить до цього Циганков, вбігаючи в штрафну "Десни", врізався в ногу Андрія Мостового і це виглядало порушенням правил. Перед перервою Фран Соль міг подвоїти рахунок, але після удару головою влучив у поперечку.

У другому таймі "Десна" мала декілька дуже небезпечних моментів. На 63-й хвилині голкіпер Динамо Георгій Бущан відбив м’яч точно під удар Юхиму Коноплі, але той пробив вище воріт. А через десять хвилин Олександр Філіппов опинився сам на сам з Бущаном, але пробив у воротаря.

Наприкінці матчу "Динамо" мало не допомогло "Десні" зрівняти рахунок — Віталій Миколенко був близький до того, щоб зрізати м’яч у власні ворота. А вже в компенсований час в ворота Десни суддя призначив пенальті — воротар господарів Євген Паст у своїй штрафній збив Вербіча. Останній сам взявся виконувати стандарт, але влучив у поперечку.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Таким чином "Динамо" виграло з рахунком 1:0 і перед зимовою перервою має 36 очок та посідає друге місце, відстаючи від донецького Шахтаря на 14 очок.

Нагадуємо, що Шахтар вчора завершив осінню частину сезону в УПЛ гостьовою перемогою над луганською Зорею з рахунком 2:1.

Як повідомляв портал Знай.uа, київське "Динамо" програло в матчі з "Лугано" і вилетіло з Ліги Європи.

Також портал Знай.uа писав, що стали відомі всі можливі суперники донецького "Шахтаря" у плей-офф Ліги Європи.