Президент Володимир Зеленський підтримав українського футболіста Романа Зозулю, який втрапив у гучний скандал під час матчу в Іспанії. Відповідний допис глава держави опублікував в власному Instagram.

Зауважимо, що цими днями під час гри футбольного клубу Альбасете, за який і виступає Зозуля, проти Райо Вальєкано, фанати почали негативно висловлюватися в його бік. Так, вони кричали, що "Зозуля – чортів нацист".

Зеленський, фото - 24 канал
Зеленський, фото - 24 канал

Наразі ж Зеленський підтримав футболіста, сказавши, що з ним вся Україна.

"Роман Зозуля, тебе підтримує не лише твоя команда, тебе підтримує вся Україна! Ти не тільки класний футболіст, ти справжній патріот, який любить свою країну та допомагає нашим військовим. Ми з тобою! Тисну руку!", - написав президент України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, від Бандери до зірваного матчу: Зозуля жорстко осадив фанатів Райо Вальекано після гучного скандалу

Як писав Знай.uа, матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо", який відбувся 10 листопада у Харкові, закінчився расистським скандалом.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати "Динамо" зробили офіційну заяву з приводу расизму на матчі з "Шахтарем".