Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) проведе наступний бій проти Теофимо Лопеса, який 14 грудня переміг Річарда Коммі і завоював титул IBF у легкій вазі.
Теофимо Лопес переміг Річарда Коммі
Теофимо Лопес переміг Річарда Коммі
Лопес розповів, що йому не подобається Ломаченко, а також заявив, що не боїться його.
"Ломаченко? Що він сказав? Ласкаво просимо в клуб? Цей хлопець боїться (посміхається). Йому варто було б. Він мені не подобається, так що саме тому йому і слід боятися. Він не подобається мені як людина. Я бачив, як він ставиться до людей з Top Rank та інші подібні речі, він гівнюк. Я ненавиджу, коли люди ведуть себе, як гімно на паличці, а він веде себе так", - заявив Лопес.
Бій Ломаченко - Лопес може відбутися 18 квітня 2020 року в рамках вечора боксу Top Rank в США.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Ломаченко прокоментував майбутній бій.
"Звичайно, я хочу провести з ним об'єднання титулів. Зараз він чемпіон світу. Ласкаво просимо у мій клуб. Побачимося в квітні.
А що стосується його виступу, то мені складно щось говорити, тому як було всього два раунди. Я не зрозумів, що сталося. Але це бокс, тому ми його і любимо.
Він завжди був сильним. Він розумний боксер, але все залежить від суперника. У наступному році хочу об'єднати титули, а потім зустрітися з Джервонтою Девісом", - передає слова Ломаченко ESPN.
Бій Ломаченко - Лопес заплановано на квітень 2020 року. Це буде об'єднавчий поєдинок за пояси WBA, WBO, WBC і IBF у легкій вазі.
Глава Top Rank і промоутер Ломаченко Боб Арум заявив, що хоче провести поєдинок на головній арені "Медісон-сквер-гарден" в Нью-Йорку.

Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року
Бій Ломаченко - Лопес відбудеться у квітні 2020 року

Як писав Знай.ua, ексчемпіон світу в першій напівсередній вазі Реджіс Прогрейс (24-1, 20 КО) прокоментував бій Ломаченко - Лопес.
Прогрейс вважає, що у Лопеса є шанси, але Ломаченко дуже добре рухається, тому це буде дуже цікавий бій.
"Вважаю Ломаченка фаворитом зустрічі. У Теофимо є шанси, він швидкий і сильний. Просто Ломаченко дуже гарний на ногах. Як казав Мухаммед Алі: "Ти не можеш вдарити те, що ти не можеш побачити".
Коммі стояв перед Лопесом, Ломаченко буде діяти інакше. Це буде захоплюючий бій", - сказав Прогрейс.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько Лопеса пригрозив Ломаченку.