В шведському міста Мальме невідомі знов пошкодили статую знаменитого футболіста Златана Ібрагімовіча, повідомляє “Expressen”.

Як повідомляється, вандали відбили ніс статуї форварда, а потім залили її срібною фарбою. Ймовірно, таким чином фанати місцевого клубу “Мальме” показали, що до сих пір не пробачили Ібрагімовічу, який розпочинав кар’єру в цій команді, нещодавнього підписання угоди з стокгольмським клубом “Хаммарбю”, згідно із якою Ібрагімовіч став співвласником цього клубу.

Нагадуємо, що на початку грудня стало відомо, що Ібрагімовіч, який останнім часом грав у США за клуб “Лос-Анджелес Гелексі”, може продовжити кар’єру в італійському “Мілані”.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав Знай.ua, Златан Ібрагімович заінтригував шанувальників відеозверненням, де повідомив, що повертається в Іспанію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович став найбільш високооплачуваним футболістом в історії MLS (Головної футбольної ліги).