Чемпіонка US Open-2019, 19-річна канадська тенісистка Бьянка Андреєску змушена пропустити турнір в Окленді через проблеми з коліном.
Про це повідомляється на сторінці ASB Classic в Twitter.

У минулому році Андреєску дійшла в Окленді до фіналу.
Нагадаємо, що через проблеми з коліном Андреєску пропустила і більшу частину минулого сезону. Вона заявилася на Ролан Гаррос, але знялася у другому раунді. Андреєску завершила сезон на 5-й сходинці в рейтингу WTA.
Турнір в Окленді пройде з 6 по 18 січня.
Як писав Знай.ua, дві колишні перші ракетки світу вперше Серена Вільямс і Каролін Возняцкі зіграють разом в парному розряді на турнірі ASB Classic в Окленді.

Серена Вільямс, Getty Images
Серена Вільямс, Getty Images

Зазначимо, що Возняцкі оголосила про завершення спортивної кар'єри. У травні тенісистка проведе прощальний матч проти Серени в Копенгагені.

Кар'єра Возняцкі буде завершена вже після майбутнього Відкритого чемпіонату Австралії, який закінчиться 2 лютого.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Каролін Возняцкі
Каролін Возняцкі

Як раніше повідомляв Знай.ua, жіноча тенісна асоціація WTA назвала Ешлі Барті найкращою тенісисткою 2019 року.

Ешлі Барті, Getty Images
Ешлі Барті, Getty Images

Наголошується, що в цьому сезоні чинна перша ракетка світу виграла "Ролан Гаррос", вперше в кар'єрі очолила світовий рейтинг, а також стала переможницею турнірів у Майамі та Бірмінгемі.
Цей тріумфальний сезон Барті завершила перемогою на Підсумковому турнірі WTA, у фіналі якого обіграла першу ракетку України Еліну Світоліну.

Як повідомляв портал Знай.ua, 19-річна Ястремська стала тенісисткою року в Україні.