Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) розповів, з ким би хотів провести бій після поєдинку з американцем Тоні Фергюсоном.

За словами Нурмагомедова, він готовий зустрітися з американським бійцем Джастіном Гэтжи, оскільки вважає його бої видовищними та цікавими.

"Чи розглядаю Гэтжи в якості наступного суперника? Так, безумовно. У нього видовищні, цікаві поєдинки.

Це добре, коли спортсмен упевнений у собі, у нього є план на бій. Звичайно, розглядаю. Думаю, він хороший боєць", - розповів Нурмагомедов.

Як писав Знай.ua, Нурмагомедов проведе наступний бій проти американця Тоні Фергюсона (25-3).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Бій Нурмагомедов - Фергюсон відбудеться 18 квітня в Брукліні. На кону - титул Хабіба.

Нурмагомедов поділився тактикою на майбутній бій.
"Ми не збираємося міняти тактику. Будемо бороти, ламати, кидати. А він, якщо зможе, нехай щось цьому протиставить.
Найближчий бій - це велика мотивація для мене. Треба подивитися, чи залишилася ще мотивація в UFC, але взагалі суперників залишилося не так багато", - розповів Нурмагомедов.

Як раніше писав Знай.ua, тренер Нурмагомедова назвав умову реваншу з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4).

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов заговорив про завершення кар'єри.