Збірна України з футзалу увійшла в топ-10 кращих команд Європи за версією УЄФА за підсумками 2019 року.

Як повідомляє Українська асоціація футболу, національна команда посіла шосте місце.

Нагадаємо, що в цьому році збірна України вийшла в еліт-раунд відбору на чемпіонат світу-2020, зайнявши друге місце в групі в основному раунді.

У кваліфікації команда Олександра Косенка обіграла Косово (7:1), Севереную Македонію (5:1), а також зіграла внічию зі Словенією (2:2).

Матчі еліт-раунду відбору на чемпіонат світу відбутися в лютому 2020 року. Суперниками збірної України будуть Сербія, Іспанія і Франція.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав Знай.uа, міжнародна федерація футболу (ФІФА) презентувала фільм про юнацький чемпіонат світу-2019, на якому збірна України показала блискучий результат, здобувши перемогу. Сюжет короткометражки будується на головних подіях, що відбулися по ходу розіграшу найпрестижнішого трофея.

Молоді українські футболісти поділилися своїми емоціями від мундіалю. Захисник Денис Попов і півзахисник Сергій Булеца дали коментарі.

Фільм закінчується фінальним матчем і нагородженням юнацької збірної України в статусі чемпіона світу. У фінальному матчі юнацького мундіалю українці впевнено обіграли команду Республіки Корея – 3:1.

Нагадаємо, що українські футболісти завоювали медалі чемпіонату Європи з футзалу серед університетів, який пройшов у Португалії. Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, на чемпіонаті виступали три українські команди отримали два комплекти медалей.

Як писав Знай.ua, Артем Мілевский розповів, чому хоче повернутися у збірну України.