Збірна України з футболу чесно пробилася на Євро-2020. Багато експертів вже побудували велику кількість ставок, прогнозів, але це всього лише слова спостерігачів, а ось вагому думку просто з вуст профі ми почули тільки нещодавно.

Так, колишній гравець збірної України Євген Левченко поділився думкою про успішне проходження відбору та шанси головної команди країни на майбутній Чемпіонаті Європи.

Збірна України, фото Уніан
Збірна України, фото Уніан

"Цього сезону відчув, що нарешті ми отримали одну з найсильніших збірних в нашій історії. Раніше вболівальники ходили на Шевченка, Реброва. Цього року ми насолоджувалися грою команди, а не окремих гравців. І це при тому, що чемпіонат України не дуже високого рівня. А ще Україна навчилася утримувати перемоги і рятувати поєдинки. Згадаймо матчі з Люксембургом і Сербією, в яких забивали вирішальні голи на останніх секундах.", - заявив Левченко.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Евген розповів і про стратегічну складову.

"Вважаю, що збірна Нідерландів - фаворит у протистоянні з Україною. У кожній лінії нідерландський футболіст перевершує українця за класом, ціною та ім'ям. Але якщо Україна грамотно побудує тактику, то буде шанс засмутити суперника. Тимпаче, що опонент втратив Депая, який разом з Френкі Де Йонгом був лідером команди. Голландці сприйняли цю втрату як справжню катастрофу. І впевнений, що наставник збірної Рональд Куман вирішить цю проблему. Кумана дуже люблять і поважають. Він правильно ставить гру команди, не дозволяє підопічним часто робити поперечні паси, тягнути час на своїй половині поля - тільки вперед, тільки до чужих воріт.", - додав ексгравець збірної.

Нагадаємо, Динамо і Десна отримали величезні штрафи за поведінку фанатів.

Як повідомляв Знай.uа збірна України з футзалу увійшла до топ-10 найкращих команд Європи.

Знай.uа писав, український захисник Федорів пішов з російського клубу.