В 2019 році український спорт мав не лише гучній перемоги. На жаль, його не оминули також гучні скандали. Портал “Depo.ua” створив рейтинг найбільших із них.

Матчі між донецьким Шахтарем та київським Динамо завжди були одними з ключових в українському футболі. Цього року матч 14-туру Української прем’єр-ліги завершився расистською поведінкою з боку вболівальників столичного клубу на адресу бразильского півзахисника Шахтаря Тайсона. Той у відповідь показав трибунам непристойний жест та був вилучений з поля. У підсумку Динамо було покаране штрафом у сумі 500 тисяч гривень та одним матчем при порожніх трибунах.

Тайсон, twitter.com/FCShakhtar
Тайсон, twitter.com/FCShakhtar

В Іспанії вболівальники мадридського клубу Райо Вальєкано, які відомі своїми лівими політичними поглядами, під час матчу з Альбасете почали скандувати образи на адресу українського футболіста Романа Зозулі, через що команди не вийшли на другий тайм. За це Райо Вальєкано отримав штраф у 18 тисяч євро та закриттям ультрас-трибун на два матчі.

Триває конфлікт між Федерацією тенісу України та лідером українського тенісу серед жінок Еліною Світоліною, через її відмову грати за збірну України матч Кубка Федерації. Сама Світоліна пояснила це травмою, але у федерації звинуватили її в наждірних фінансових апетитах.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Еліна Світоліна, НП
Еліна Світоліна, НП

Ще один скандал розгорівся у велоспорті, де колишній президент федерації Олександр Башенко дозволив собі хамські висловлювання у Facebook на адресу чемпіонки Європейських Ігор Ганни Соловей. Через це Башенко післі тривалої боротьби позбувся своєї посади президента федерації велоспорту.

Нарешті, героєм ще одного скандалу у футболі став форвард київського Динамо Артем Бесєдін. Після поразки в Лізі Європи від шведського Мальме його допінг-проба виявилась позитивною.

Нагадуємо, що колишній наставник львівських Карпат може стати новим тренером нинішньої команди Артема Мілевського та Євгена Хачеріді.

Як повідомляв Знай.uа збірна України з футзалу увійшла до топ-10 найкращих команд Європи.

Також Знай.uа писав про те, що Динамо і Десна отримали величезні штрафи за поведінку фанатів.