Воротар жіночого футбольного клубу “Орландо Прайд” Ешлін Харріс та захисник цього ж клубу Елі Крігер оформили шлюб, повідомляє “Cosmopolitan”.

До цього 34-річна Крігер та 35-річна Харріс зустрічались майже десять років потайки, а повідомили про свої стосунки лише нещодавно. Проте, від медового місяця вони відмовляться, оскільки у складі збірної будуть готуватись до Олімпіських Ігор 2020 року в Токіо.

Фото: instagram.com/ashlynharris24

Цього року у складі збірної США Харріс та Крігер перемогли на чемпіонаті світу, який з 7 червня по 7 липня проходив у Франції. У фіналі американки переграли збірну Нідерландів з рахунком 2:0 та стали чемпіонками світу вже вчетверте. Збірна України відібратись на цей чемпіонат світу не змогла — підопічні Наталії Зінченко посіли у своїй відбірковій групі лише третє місце.

Нагадуємо, що український півзахисник Олександр Зінченко увійшов у трійку найкращих гравців клубу Манчестер Сіті за підсумками матчу Ангілйської Прем’єр-Ліги проти Шеффілд Юнайтед.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, нещодавно найкращим футболістом збірної України у 2019 році був визнаний гравець італійської Аталанти Руслан Малиновський, який грає на позиції центрального півзахисника та став першим за п’ять років гравцем цього амплуа, який отримав це визнання.

Також Знай.ua розповідав про те, як Зінченко пожартував над одноклубником.